Toepassingen

Ingroeiende nagel

Bij een ingroeiende nagel kun je eenvoudig een pluk wol om de teen draaien. De sokken zullen de wol prima op z’n plaats houden, en de druk zal verminderd worden.
 
Pijnlijke voorvoet

Bij een pijnlijke voorvoet heb je een flink stuk wol nodig, die je onder de voorvoet legt en vastzet tussen de tenen. Ook hier zullen de sokken de wol op z’n plaats houden. Sporters hebben hier veel baat bij.

Vergroeiing van de grote teen (Hallux Valgus)
Bij een pijnlijke/gevoelige hallux valgus neem je een pluk wol, maakt het wat plat en een gaatje erin, wat om de grote teen gaat. De iets platgedrukte wol verdeel je over de zijkant van de hallux en de sokken zullen de wol op z’n plaats houden.

Pijnlijke hiel/hielspoor
Pijnlijke/gevoelige hallux valgus neem je een pluk wol, maakt het wat plat en een gaatje erin, wat om de grote teen gaat. De iets platgedrukte wol verdeel je over de zijkant van de hallux en de sokken zullen de wol op z’n plaats houden.

Likdoorns
Bij pijnlijke likdoorns kun je de Pedi-Wol ook goed toepassen. Gewoon een plukje om of tussen de teen kan de druk van de plek verminderen.

Blaren

Als er toch een blaar is ontstaan, dan kun je, afhankelijk van de locatie, gewoon een pluk Pedi-Wol gebruiken ter bescherming.

Preventief gebruik
Ideaal voor sporters die moeten trainen of een wedstrijd moeten spelen. Je kunt blaarvorming en drukplekken voorkomen door van te voren de Pedi-Wol op de risicoplekken te plaatsen.

PEDi-WOL